Zoeken

Sterke en goed afgewerkte betonvloeren

U kunt bij ons terecht voor mooie en schone betonvloeren en werkvloeren in nieuwe of bestaande panden. Wij verzorgen het totale pakket. Ook voor het storten en repareren van waterdichte vloeren inclusief certificaat zijn wij een vertrouwde partner.

Het proces rondom beton- en werkvloeren begint bij het stellen van randbekisting, en eventueel stalen hoeklijnen bij de doorgangen en draingoten bij laadkuilen en wasplaatsen. Wij verzorgen zelf de werkvloer ten behoeve van het storten van de constructievloer.

Soorten werkvloeren zijn:

  • P-S platen
  • Diverse folies
  • Vloeivloer van specie

Na dit proces kunnen wij de wapening aanbrengen en de vloer gereedmaken voor de uiteindelijke stort van de betonvloer. Het storten wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen. Ook de afwerking naar keuze is in handen van professionals.

Vloeistofdichte vloeren met certificaat

Wij storten diverse soorten vloeren. Onder meer voor de utiliteitsbouw, of vloeren van laadkuilen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vloeistofdichte betonvloeren voor was- en tankplaatsen bij loonbedrijven, transportbedrijven en boeren. Wij maken deze vloeren volledig conform de laatste milieueisen, en leveren de vloer (eventueel) inclusief certificaat.